Ukraina ruošia „lemiamą smūgį“ (Video)  ()

Tai labai patyręs dalinys.



© @Ekrano kopija

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-02 Ukraina ruošia „lemiamą smūgį“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgų vadovybė sustiprino fronto dalį prie Pokrovsko elitine Nacionalinės gvardijos „Kara-Dag“ šturmo brigada. Pastaruosius dvejus metus Pietų fronte kovojęs dalinys dabar yra Donbase.

Apie tai pranešė „Forbes“, remdamasis informuotais šaltiniais.

„Apie 2 000 kareivių brigados perkėlimas į nepažįstamą mūšio lauką parodo, kokia sunki padėtis Ukrainai susidarė tarp Avdijivkos ir Pokrovsko“, – sakoma straipsnyje.

Analitikų grupė „Frontelligence Insight“ pažymi, kad Pokrovskas yra Ukrainos gynybos pajėgų logistikos Donbase pagrindas. Iš esmės tai didelis karinių krovinių paskirstymo mazgas, tai yra padėtis šioje srityje itin svarbi Ukrainos gynybai Donecko srityje.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9110 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pastiprinimo jėgos, kurių labai reikėjo šio fronto sektoriaus daliniams, pajudėjo nuo rugpjūčio. „Kara-Dag“ yra tik dalis naujų jėgų. Tai labai patyręs dalinys, sustiprintas sunkiasvoriais šarvuočiais, įskaitant tankus T-64.

Rusijos propagandistai tvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos savo rezerve vis dar turi gerai aprūpintų brigadų. Tai, kad jos neperkeliamos į Pokrovską, rodo galimus Gynybos pajėgų vadovybės planus suduoti Rusijai „lemiamą smūgį“ kitam fronto sektoriui.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(1)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: