„Judės tie patys, pirmyn ir atgal.“ Netikėkite Gerasimovu (Video)  ()

Pokyčių tikėtis neverta.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-karo korespondentas Romanovas įsitikinęs, kad Kursko sritis Rusijai bus grąžinta tik pasibaigus karui prieš Ukrainą.

Rusijos ginkluotosios pajėgos negalės išvyti Ukrainos karių iš Kursko srities iki karo pabaigos. Daugiau nei 100 Rusijos Federacijos gyvenviečių ilgą laiką bus kontroliuojamos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.

Tokią išvadą Romanovas padarė, nuvykęs į Kursko sritį. Filmuotą medžiagą galima rasti kanale „Telegram“ „Ukraine 365“.

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos savo puolimo Kursko srityje metu ir toliau taiko manevrinę taktiką, kuri leidžia patikimai išlaikyti teritorijas be didelių nuostolių. Ir Rusijos armija nieko negali padaryti.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10553 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

„Iki karo pabaigos mes neišrūkysime priešo [Ukrainos] iš Kursko srities. Visa tai turėsime iki karo pabaigos.

Kodėl? Nes priešas vengia tiesioginio kontakto. Jei kas nors kur nors pradeda jį spausti, jis – bac! – ir atšoka į mišką. Chrien tu jį rasi miške. Jie išsisklaido, ten juos sugauti yra labai sunki užduotis. Jei eina pėstininkai, gali užsirauti ant minų, technikai taip pat yra pasipriešinimas, galima prarasti daug jėgos.

Jis mano, kad po mėnesio puolimo fronto linija šiame sektoriuje jau susiformavo ir ypatingų pokyčių tikėtis neverta.

 

„Šias sūpuokles turėsime iki karo pabaigos. Gali būti kažkokių situacinių svyravimų pirmyn ir atgal 5-10 km... Judės tie patys, pirmyn ir atgal, bet situacija bus tokia tol, kol priešas pumpuos pajėgas į šią sritį. Priešui [Ukrainai] patogiau kovoti mūsų teritorijoje, nei mums Sumų srityje.“

Jis leido suprasti, kad nereikėtų tikėti Rusijos Federacijos generalinio štabo viršininko Valerijaus Gerasimovo teiginiais, kad priešas buvo išvytas iš Kursko srities. Greitai tai neįvyks.

Ekspertai mano, kad Rusijos Federacijai gali prireikti maždaug 50 tūkstančių karių, kad išlaisvintų Kursko sritį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(3)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: