Kremlius drebia pareiškimą. „Rusija atsisako“ (Video)  ()

„Tai nebus visiška kapituliacija.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale Jurijus Švecas pasidalijo savo pastebėjimu: „Modis padarė įdomių išvadų po savo vizito Kyjive. Jis paskambino Putinui, po kurio buvo labai reikšmingas Kremliaus atstovų pareiškimas, kad Rusija atsisako naudoti branduolinį ginklą ir niekada apie tai net negalvojo“.

Apie tai, koks gali būti Ukrainos ir Rusijos Federacijos taikos derybų rezultatas, karo ekspertas sakė: „Kaip galėtų atrodyti taikus susitarimas šiame etape? Tarp amerikiečių ekspertų vyrauja bendra nuomonė, kad tai nebus visiška kapituliacija. Visiškos kapituliacijos nebus, bet gal nebus ir politinio susitarimo, bet bus kažkas panašaus į tvarias paliaubas, tai yra kažkas panašaus į Korėjos variantą“.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„Jei tai yra korėjietiškas variantas, reikia įsikišti. Korėja globojama JT. Dabar, dėl Kinijos ir Rusijos buvimo Saugumo Taryboje, vargu ar pavyks pasiekti sutarimą šiuo klausimu. Galime kalbėti apie NATO šalių kontingento įvedimą. Sprendžiant iš užuominų žiniasklaidoje, šiuo klausimu jau diskutuojama tarp įvairių NATO šalių“, – sakė Jurijus Švecas.

 

Tuomet buvęs žvalgybos pareigūnas paaiškino, kaip tokios paliaubos atsilieps Ukrainai: „Gali būti, kad ši galimybė per trumpiausią įmanomą laiką gali nutraukti ugnį ir dėl ko nors susitarti, bet tai yra mažiausiai stabilus politinio susitarimo variantas. Kai kalbame net apie esminius susitarimus, šiuo metu nėra prasmės pasikliauti Kremliumi, o kalbant apie paliaubas, kad Maskva laikysis šių susitarimų, viltys taip pat yra minimalios“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(177)
(21)
(156)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: