Prasidėjo nauja era. „Pirmą kartą smogė Rusijos kariuomenei“ (Video)  ()

Norint priversti Rusiją - reikia veiksmingų priemonių.


Ukrainos kariai
Ukrainos kariai
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=859650069681406&set=pcb.859656273014119

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina stengiasi užtikrinti, kad kuo daugiau Rusijos karinių objektų būtų pasiekiami nuosavais ginklais.

Prezidentas Volodymyras Zelenskis tai pareiškė vaizdo žinutėje.

„Dirbame, kad kuo daugiau RF logistikos, kritinių karinės ekonomikos objektų būtų mūsų ginkluotės prieigos zonoje. Dabar ją suteikia mūsų dronai“, – sakė šalies vadovas.

V. Zelenskis padėkojo visiems Ukrainoje, kurie dirba bepiločių orlaivių bei vidaus raketų kūrimo programose, taip pat visai užsienio politikos komandai, kuri įtikina partnerius, kad tolimasis nuotolis yra raktas į šio karo pabaigą.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Jis pabrėžė, kad su savo bepiločiais orlaiviais ir raketomis Ukraina gali įvykdyti kai kurias užduotis, tačiau tikroji taika, tikrasis Rusijos pradėto karo užbaigimas yra sudėtingas uždavinys.

„Ir norint priversti Rusiją sudaryti taiką, kad ji nuo melagingos retorikos apie derybas pereitų prie konkrečių žingsnių užbaigti karą, tam, kad galėtume išvalyti mūsų kraštą nuo okupantų, reikia veiksmingų priemonių. Žinau, kad šiomis dienomis ir savaitėmis mūsų draugai pasaulyje – tiesą apie šį karą skleidžiantys žurnalistai, didelė dalis valstybių vadovų, visuomenės lyderių, politikų – sako, kaip svarbu pasiekti taiką ir išgelbėti gyvybes, o tam reikia turėti leidimus tolimojo nuotolio smūgiams ir atitinkamas tolimojo nuotolio raketas. Ir tai priklauso nuo prezidento J. Bideno, ministro pirmininko K. Starmerio, prezidento E. Macrono, kanclerio O. Scholzo ir kitų“, – sakė valstybės vadovas.

 

Rugpjūčio 24 d., Ukrainos Nepriklausomybės dieną, prezidentas V. Zelenskis sakė, kad šalies kariuomenė pirmą kartą smogė Rusijos armijai nuosavo ginklo – bepiločio-raketos „Palianicia“ pagalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(253)
(3)
(250)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: