[ŽT] „Net jei NATO prieš.“ Jėgingas Sikorskio pareiškimas  (2)

Lenkija ir kitos su Ukraina besiribojančios šalys turi pareigą.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Командування Об'єднаних Сил ЗС України (Stop kadras) | https://www.facebook.com/JointForcesCommandAFU/videos/851419013625676

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis interviu laikraščiui „Financial Times“ sakė, kad Varšuva privalo užtikrinti savo piliečių saugumą, nepaisant nuogąstavimų, kad raketų perėmimai virš Ukrainos teritorijos gali įtraukti NATO į Rusijos karą prieš Ukrainą. Tai būtina daryti net jei  NATO prieš.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Ministras neabejoja, kad Lenkija ir kitos su Ukraina besiribojančios šalys turi pareigą numušti atskriejančias Rusijos raketas prieš joms įskrendant į jų oro erdvę, nepaisant NATO prieštaravimo.

 

„Narystė NATO nepanaikina kiekvienos šalies atsakomybės už savo oro erdvės apsaugą – tai mūsų pačių konstitucinė pareiga“, – sakė R. Sikorskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(2)
(117)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: