[ŽT] „Kursko atominė elektrinė netoli.“ Ukraina prasiveržia (Žemėlapis)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos prasiveržia link Lgovo.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=860848496228230&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina prasiveržia. Z propagandistai praneša apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų būrių puolimą prie  Lgovo ir kelio į Kurčatovą Rusijos Federacijos Kursko srityje.

Lgovas – 17 tūkstančių gyventojų turintis miestas Kursko srityje, Kurčatove yra Kursko atominė elektrinė.

„Dabar mūsų armija kontroliuoja situaciją. Proveržis į miestą ir į greitkelį neleidžiamas“, – sako Rusijos propagandistai.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: