„Aš tik vairuotojas. Man davė šautuvą“ (Video)  (1)

Pagrindinė motyvacija yra pinigai.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis rusų nusprendžia stoti į armiją daugiausia dėl finansinių priežasčių. Ekonominė padėtis šalyje verčia juos priimti šį sunkų pasirinkimą. Įstojimas į armiją jiems dažnai yra vienintelis būdas grąžinti skolas ar paskolas.

Rusijos valdžia paleidžia įvairias skatinimo programas. Maskvos meras Sergejus Sobianinas paskelbė padidinęs priedus savanoriams. Atsižvelgiant į įvairius priedus, uniformą apsivilkęs asmuo gali tikėtis vienkartinės išmokos, lygios vidutiniam kvalifikuoto darbuotojo dvejų metų uždarbiui.

Ukrainos vidaus reikalų ministro pirmasis pavaduotojas Antonas Heraščenka  socialiniuose tinkluose pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame paimti į nelaisvę rusai aiškino esą...  yra vairuotojai ir šautuvą jie laiko pirmą kartą gyvenime.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10485 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

„Atėjau dirbti vairuotoju. Aš tik autobuso vairuotojas, aš nieko nenužudžiau! Man davė šautuvą, bet aš nesu kovotojas, nenoriu nieko žudyti. Nieko gyvenime nesu nužudęs“, – pabrėžia rusas.

Anot rusų belaisvių, visa okupantų armija yra taikūs autobusų vairuotojai, niekada gyvenime nelaikę ginklo.

 

„Netikėkit nė vienu žodžiu!! Juk jie rusai. Savo akimis mačiau ką jie padarė dabar išlaisvintose Lymano ir Sviatohirsko srityse, bet nei vieno iš jų neužjaučiu“; „Taip, autobusų vairuotojai, visi jie... Mes patikėjom“, - komentuoja soc. tinklų vartotojai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(8)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: