„Tai vyksta dešimtmečius.“ Putinas įvardijo „tragedijos Ukrainoje“ priežastį  (2)

Rusijos diktatoriaus davė „interviu“ mongolams.


Putinas Mongolijoje
Putinas Mongolijoje
© Ekrano kopija | https://x.com/Diplomat_APAC/status/1830308652630053181/photo/1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Rusijos prezidento, Kyjivo padėtis yra neva natūralus „žlugusios Vakarų strategijos“ rezultatas. Šiuo atžvilgiu Maskva neketina atsisakyti plataus masto invazijos tikslų.

Esą pagrindinė „tragedijos Ukrainoje“ priežastis yra Vakarų, bandančių įgyvendinti savo geopolitines ambicijas, veiksmai. Tokią nuomonę Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas išsakė interviu Mongolijos laikraščiui „Onoodor“.

Pasak jo, „visas kompleksas išorinių ir vidinių veiksnių“ turėjo didelės įtakos esamai situacijai Ukrainoje. Vakarai, vadovaujami JAV, vykdo kryptingą antirusišką politiką, lėmusią dabartinę tragediją.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

„Dešimtmečius Vakarų šalys siekė visiškos Ukrainos kontrolės. Ten finansavo nacionalistines ir antirusiškas organizacijas, sistemingai sodino sampratą, kad Rusija neva yra amžinas Ukrainos priešas, pagrindinė grėsmė jos egzistavimui“, sakė Putinas.

Dėl to, pridūrė Kremliaus vadovas, Kyjivas neva tapo derybų objektu įgyvendinant Vakarų geopolitines ambicijas, o Ukraina vertinama kaip „kovos su Rusija įrankiu“. Vladimiras Putinas dabartinę situaciją laiko natūraliu „destruktyvios Vakarų strategijos“ rezultatu.

 

„Vakarų elitas ir toliau teikia šiandieniniam režimui plataus masto politinę, finansinę ir karinę paramą, laikydamas tai kovos su Rusija įrankiu. Mes visa tai matome ir toliau nuosekliai vykdysime visas spec. operacijos užduotis, skirtas Rusijos ir mūsų piliečių saugumui užtikrinti“, – užbaigė Rusijos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(30)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)