„Juos tiesiog traiško.“ Rusija susiduria su didžiulėmis problemomis  ()

Rusija susiduria su didžiulėmis problemomis.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=842560988056981&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TV24 laidoje „Ukrainos karo aktualijos“ naujienas iš fronto pristatė Ukrainos krašto apsaugos pajėgų majoras, Latvijos Tėvynės apsaugos rinktinės štabo karininkas Janis Slaidinšas.

Žvelgiant į Rusijos naujienų kanalus, paaiškėjo, kad Kremlius šiuo metu susiduria su didelėmis darbo jėgos problemomis: „Viena vertus, yra patrankų mėsos problemos, kita vertus, nauja mobilizacijos banga gali baigtis krachu.“

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10553 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Įdomų komentarą pateikė ir rusų žurnalistas Sotnikas: „Kad ir kaip rusai bandytų pademonstruoti savo puolimą prie Pokrovsko, net ir pasistūmėjimas 100 metrų kainuoja nuostolius. Ukrainiečiai juos traiško, bet jie vis tiek ropoja kaip tarakonai. Galima sakyti, kad galvijų skerdykloje nuostoliai neskaičiuojami, nes yra neišsenkančios mėsos atsargos, bet tai netiesa. Kol kas Belousovas gali kompensuoti nuostolius samdydamas naujus kontraktinius kareivius, kurie pakeis pražuvusius, bet tai mirtina rotacija. Kremlius bijo skelbti visuotinę mobilizaciją, net jei praranda teritorijas. Kurske Ukrainos pajėgos sužaidė su Kremliumi šachmatų partiją, visam pasauliui parodydamos Putino imperinės doktrinos kainą. Eteryje nutilo branduolinė retorika ir net girtas Medvedevas nustojo mojavęs kovinėmis galvutėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(4)
(121)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: