Netikėta žinia. „Jie čia sutelkė viską ką turi.“ Prasideda gigantiškas puolimas (Video)  ()

Rusai dabar metė visas jėgas ir priemones.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=861210179525395&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikėtinas Pokrovsko praradimas nereikš, kad Ukraina pralaimėjo karą.

Tai interviu „Radio NV“ pareiškė „Golos“ liaudies deputatas, Aukščiausiosios Rados nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto sekretorius, karys Romanas Kostenko.

„Jei priešas ir toliau taip veržiasi, logiška, kad jis artimiausiu metu pasieks Pokrovską. Todėl mūšis dėl Pokrovsko priklausys nuo to, kokius resursus turėsime ir kokius sprendimus priims mūsų vadovybė. Tikiuosi, priešo, visų pirma, ten neįleis, o antra, jog priešui veržtis į Pokrovską ir per jį bus gana brangu“, – pažymėjo parlamentaras.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

R. Kostenko taip pat pasidalijo nuomone, ar tikėtinas Pokrovsko praradimas turės įtakos frontui.

„Ar tai kažkaip paveiks frontą? Žinoma, tai mūsų miestas. Ar sugrius visas frontas? Kažkas sako, kad tai viskas, logistikos maršrutai bus uždaryti, negalėsime išlaikyti gynybos ir visas Donbasas bus užgrobtas, tai aš su tuo nesutinku, net jei rusai užims Pokrovską, tai nereikš, kad karas bus pralaimėtas, jokios nelaimės neįvyks, tai netaps nesėkmių serija, kuri lemtų tolesnį pralaimėjimą“, – pridūrė liaudies deputatas.

 

Parlamentaro teigimu, rusai dabar metė visas jėgas ir priemones, kad pralaužtų toje srityje esančią gynybą.

„Priešas neturi didelių rezervų veikti kitomis kryptimis. Todėl rusai čia sutelkia viską, ką turi. Reikia žiūrėti, kad jie čia nepatektų. Tikėkimės, kad mūsų vadovybė tai padarys“, – padarė išvadą R. Kostenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: