„Buvo neutralizuoti.“ Puolimas „baigėsi ne pagal planą.“ Rusams nepavyko sunaikinti Lvivo (Foto)  ()

Užkirto kelią tolesniam naikinimui.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© SpaceX-Imagery (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/rocket-launch-steam-smoke-trail-693270/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Valstybinė ekstremalių situacijų tarnyba informuoja apie raketų Ch-47M2 „Kinžal“ ir Ch-101 identifikavimą Lvovo srityje. Su nesusprogdintais sviediniais susidorojo išminuotojai, kurie grėsmę neutralizavo. Kartu tai dar vienas kartas, kai Rusijos puolimas vyksta ne pagal planą.

Kaip rašo „Unian“, Lvivo srityje rastos dvi nesprogusios raketos (tarnybos tikslios vietos nenurodo) – Ch-101 ir Ch-47M2 „Kinžal”.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„Lvivo srityje Ukrainos Valstybinės nepaprastosios padėties tarnybos išminuotojai nukenksmino kovines raketų „Kinžal“ ir Ch-101 dalis“, – rašome tarnybos pranešime. Sviediniai nukrito netoli Lvovo per masinį Rusijos Federacijos kariuomenės apšaudymą ir nesprogo. Grėsmę neutralizavo išminuotojai, kurie „užkirto kelią tolesniam sunaikinimui ir galimoms civilių gyventojų aukoms“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(2)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()