Prasidės didžiulis mūšis. Liko 6 km  ()

Ukrainos ekspertas įsitikinęs, kad artimiausiomis savaitėmis prasidės mūšis dėl miesto, kuris bus panašus į tai, kas nutiko Avdijivkoje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=861210179525395&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mūšis dėl Pokrovsko Rusijos kariams gali būti paskutinis šį rudenį ir paskutinis jų metinėje puolimo kampanijoje“, – sako Oleksandras Musienko.

Karinių ir teisės studijų centro analitikas interviu radijui NV paminėjo dabartinę situaciją Donbase ir Rusijos puolimą Pokrovsko miesto link.

Remiantis naujausiais „DeepState“ duomenimis, Rusijos padaliniai yra maždaug 6 kilometrų atstumu nuo miesto pakraščio.

Anot Oleksandro Musienko, rusų judėjimas aiškiai rodo, kad jie bando išlyginti frontą, o tada judėti tiesiai link Pokrovsko.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

„Pagrindinė gynybos linija šiame mūšyje bus Pokrovskas. Šis mūšis prasidės po kelių savaičių. Ukrainos kariai turi galimybę atremti šias atakas, nors ir toliau tęsis sunkios kovos.“

„Manau, kad mūšis dėl Pokrovsko Rusijos kariams gali būti paskutinis šį rudenį ir paskutinis jų metinės puolimo kampanijos, kuri prasidėjo 2023 m. spalį, dalis, pradedant nuo Avdijivkos krypties“, – pridūrė jis.

 

Vietos valdžia ruošiasi gynybai. Vietos karinės administracijos vadovas Serhijus Dobriakas kalbėjo apie pasirengimą gynybiniams įtvirtinimams Pokrovsko apylinkėse.

Politikas pabrėžė, kad pasiruošimas pradėtas jau 2022 m. Darbą kontroliuoja kariuomenė.

Dobriakas pareiškė, kad nuo plataus masto invazijos pradžios kiekviename Donbaso mieste buvo parengtas miesto gynybos planas. Už tai atsakingi vietoje dislokuoti kovinių brigadų daliniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(9)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()