[ŽT] „Ten buvo Kadyrovo ryšininkai.“ Paaiškėjo naujos detalės  ()

Rusams kyla daug problemų.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atskleidžiamos naujos detalės apie Rusijos teritorinės gynybos dalinio veiksmus Kursko srityje, kuris greitkelyje atidengė ugnį į civilinį automobilį. Paaiškėjo, kad rusai šaudė į automobilį, kuriame buvo Kadyrovo ryšininkai iš „Achmat“. Rusai supainiojo juos su diversantais.

Gautomis žiniomis, du rusų okupantai buvo sunkiai sužeisti.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10553 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Tai pranešė vienas iš Rusijos kariškių, kalbėdamas apie visišką chaosą ir sumaištį Kursko teroristinės gynybos daliniuose. Paaiškėjo, kad regione kompetentinga karinė struktūra nesukurta. Ginklai buvo išdalinti atsitiktiniams žmonėms, todėl patiems rusams kyla daug problemų. Rusų būriai neturi aiškių užduočių ir įprastos vadovybės, todėl nuolat vyksta šaudymas į savo kariškius ir civilius.

 

Okupantas kaip pavyzdį nurodė Ukrainą, kur Sumų srityje Ukrainos teritorinės gynybos daliniai spendė spąstus rusiškos technikos kolonoms, susprogdindami į spąstus pakliuvusią rusų techniką ir gyvą jėgą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(219)
(5)
(214)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: