Viena kryptimi. „Pažiūrėkite, kaip jie šturmuoja.“ Ukraina turi planą (Video)  (1)

„Pokrovską ne taip lengva paimti.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=861210179525395&set=pcb.861210216192058

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas Kyrylo Sazonovas išreiškė didelę abejonę, ar rusams pavyks užimti Pokrovską.

Žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad užėmus Pokrovską, rusai turės laisvą kelią į Zaporižią ir Dniprą, tačiau įtampą šia tema šiek tiek numalšino Donbase kariaujantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris ir politologas Kyrylo Sazonovas.

Interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“ karo ekspertas sakė: „Pažiūrėkite, kaip jie šturmuoja Pokrovsko kryptį. Jie neturi pakankamai jėgų, kaip anksčiau, vienu metu mesti pajėgas į Pokrovską, Časiv Jarą, Torecką ir tuo pačiu metu daryti spaudimą netoli Chersono ir Zaporižios. Dabar jie turi pakankamai jėgų galingai pulti tik viena kryptimi“.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Anot Sazonovo, okupantai Pokrovsko apylinkėje paguldo neįtikėtiną kiekį personalo. Kasdien jų nuostoliai yra ne mažiau kaip 100 žmonių, o kartais net 200, plius 150-300 sužeistų.

„Jie sako, kad paėmę Pokrovską, eis į Zaporižią ir Dniprą. Tegul pirmiau paima. Aš nelabai tikiu tuo. Pokrovskas – Mirnohradas yra galinga aglomeracija. Prieš karą ten gyveno apie 100 000 žmonių, tad galite įsivaizduoti, kokia tai teritorija, kiek yra pramoninių zonų ir pastatų. Tai ne Avdijivka ar Bachmutas. Pokrovską ne taip lengva paimti. Ir man atrodo, kad būtent prie Pokrovsko mūsų vadovybė bando juos nualinti ir sustabdyti“, – sakė karys.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(2)
(75)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: