[ŽT] „Jau buvo žuvę.“ Kas nutiko F-16 pilotams  ()

Minimi pilotai.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Real Engineering (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=EhhOin2p5Qs

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geriausi Ukrainos pilotai žuvo dar prieš Vakarų šalims pristatant naikintuvus F-16 į Kyjivą. Apie tai rašo „Wall Street Journal“.

Leidinio žiniomis, tuo metu, kai Ukraina gavo pirmuosius naikintuvus, geriausi jos ginkluotųjų pajėgų pilotai jau buvo žuvę. Visų pirma, publikacijoje minimi pilotai Oleksijus Mesia, žuvęs praėjusią savaitę pilotuodamas F-16, taip pat Andrijus Pilščykovas, žuvęs pernai rugpjūtį per mokomąjį skrydį. Leidinys pabrėžia, kad abu kariškiai 2022 metų birželį dalyvavo susitikime su JAV senatoriais ir aktyviai pasisakė už F-16 tiekimą Kyjivui.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10553 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Rugsėjo 3 dieną Rusijos ambasadorius JAV Anatolijus Antonovas pareiškė, kad amerikiečių instruktoriams nepavyko išmokyti ukrainiečių pilotų skraidyti naikintuvais F-16. Taip diplomatas komentavo pirmojo Kyjivui perkelto orlaivio netektį.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas patvirtino F-16 lėktuvo praradimą, tačiau nepateikė detalių apie incidentą, įskaitant naikintuvo sunaikinimo vietą. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų teigimu, lėktuvas sudužo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(66)
(-47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: