[ŽT] „Jis buvo vienas geriausių. Tai yra tragedija“  ()

„Geležis“ – ne problema“, – pastebėjo aviacijos ekspertas.


Ukrainos F-16
Ukrainos F-16
© Stop kadras | https://edition.cnn.com/2024/08/30/world/video/moonfish-fighter-jet-crash-ukraine-russia-war-ldn-digvid

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Karas Ukrainoje tęsiasi, o šiuo metu pasaulyje yra 2300 vnt. F-16 lėktuvų, tai nėra problema, tačiau tragedija tai, jog žuvo vienas geriausių mūsų pilotų – Oleksijus Mesas.“

Tai pareiškė aviacijos ekspertas Konstantinas Krivolapas, kalbėdamas „Kiev24“ eteryje. Jis pažymėjo, kad šis incidentas neturės įtakos partnerių F-16 perdavimui į Ukrainą. „Pagaminta apie 4600 tokių lėktuvų. Buvo apie 600 avarijų ir katastrofų, o dabar pasaulyje yra apie 2300 veikiančių šių naikintuvų. Apie tai sakė kompaniijos „Lockheed“ direktorius, kai buvo švenčiamas 50-etis nuo pirmojo F-16 skrydžio. Tai geležis, geležies yra daug“, – komentavo K. Krivolapas.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad „šią geležį“ dabar daugelis šalių pakeičia F-35 orlaiviais. „Todėl lėktuvas nėra problema. Dėl ko apgailestauju ir reiškiu užuojautą tai dėl O. Meso žūties. Jis buvo vienas geriausių mūsų pilotų. Tai yra problema, tai yra tragedija“,  – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()