Visiška isterija. „Jūs skaičiuojate?“ (Video)  ()

„Mano tėvas kariavo.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=860141692965577&set=pcb.860141736298906

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos Federacijos užsienio reikalų viceministras Andrejus Fiodorovas Rusijos armijos veiksmus Kursko srityje ir apskritai karinių operacijų prieš Ukrainą eigą pavadino tikra „gėda“, pažymima „New Voice“ svetainėje.

Tai jis pareiškė tiesiogiai viename iš federalinių kanalų, sukeldamas tikrą isteriją tarp Kremliaus propagandistų, kurie iškart bandė jį užčiaupti.

„Nepamirškime, kad Ukrainos kariai Kursko srities teritorijoje išbuvo jau 21 dieną“, – priminė Fiodorovas.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„O, jūs skaičiuojate?“ – pašaipiai paklausė vienas iš laidų vedėjų.

„Skaičiuoju, nes manau, kad tai gėda“, – pabrėžė studijos svečias, sukeldamas akivaizdų susierzinimą tarp susirinkusiųjų.

„Jūs skaičiuojate, atsimenu, suskaičiavote ir kiek trunka mūsų „SVO“ (karas prieš Ukrainą). Jūs esate mūsų etatinis buhalteris“, – nesusilaikė neįgėlęs propagandistas.

Dar kartą priminsiu, kad po 84 dienų bus 1 000 karo dienų. Tai tokia gėda... Mano tėvas kariavo, ir jam būtų buvę gėda dėl to, kas dabar vyksta, kaip dirba mūsų armija. Mes ir vėl gyvename iliuzijomis dėl Ukrainos, kad ten viskas „byra“ ir pan. Atsiprašau, bet šis dronas „Palianicia“, tai reaktyvinis dronas, jis turi 560 kilometrų nuotolį“, – nusodino jį Fiodorovas.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: