Tikslas aiškus. „Iš Ukrainos pajudėjo 60 000 karių“ (Video)  ()

Operacija buvo laikoma griežčiausiai paslaptyje net Ukrainoje.


Kursko sritis
Kursko sritis
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=h9qauG3VPaQ&t=114s

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-04 Tikslas aiškus. „Iš Ukrainos pajudėjo 60 000 karių“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po Ukrainos karinės operacijos Kursko srityje Rusija iš Ukrainos perdislokavo 60 000 karių, pranešė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Jis pažymėjo, kad vienas iš operacijos tikslų buvo priversti Maskvą išvesti karius iš 800 km Ukrainos fronto linijos, ypač iš rytinės šalies dalies.

Tačiau reikšmingo kariuomenės sumažėjimo Pokrovsko kryptimi nepastebėta.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija Rusijos Kursko srityje tęsiasi beveik visą mėnesį. Rusijos kanalai pranešė apie operacijos pradžią rugpjūčio 6 d.

Rugpjūčio 27 d., pasak vyriausiojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Oleksandro Syrskio, Ukraina kontroliuoja 1300 kvadratinių kilometrų Rusijos teritorijos ir 100 gyvenviečių. Be to, buvo sugauti 594 Rusijos kariai.

 

Duodamas interviu televizijai „NBC News“, V. Zelenskis pareiškė, kad Ukrainos partneriai, įskaitant J. Bideno administraciją, nežinojo apie operacijos Kursko srityje pradžią. Jiems tai buvo netikėta. Be to, operacija buvo laikoma griežčiausiai paslaptyje net Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(1)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: