„Kiekvienas namas įtvirtinimas, kiekvienas rūsys – slėptuvė.“ Mūšis tik prasideda  ()

Mūšis žada būti ilgas ir sunkus.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© Міністерство оборони України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=636176382028151&set=pb.100069073844828.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ilgas Rusijos armijos Pokrovsko Donecko srityje puolimas ir priešo priartėjimas prie miesto negarantuoja jo užėmimo. Tai patvirtina daugybė priežasčių, pagrįstų kovų Donbase patirtimi.

Tai „Telegraf“ komentare pasakojo karo analitikas, Antiteroristinės operacijos veteranas Jevgenijus Dikij.

„Priminsiu, kad Rusijos kariai gana greitai priartėjo prie Bachmuto, tačiau patį Bachmutą jiems teko šturmuoti 10 mėnesių. Avdijivką rusai taip pat pasiekė per kelias savaites, tačiau miesto užėmimas užsitęsė keturis mėnesius. Beje, Avdijivka yra daug mažesnė už Pokrovską“, – pažymi Dikij.

[EU+Kuponai] Perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams, planšetės, kaulais grojančios ausinės, projektoriai, auto diagnostika ir kt. (Video)
5197 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-14/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Lenovo Zhaoyang Tab K10(Tab M11)“ - Android 13 planšetė

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „iMars 2 DIN“ - perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams

4) „Proscenic P13“ - 120AW, 35kPa belaidis dulkių siurblys

5) „Blitzwolf BW-V3Max“ - Android projektorius

6) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

Jis pabrėžia, kad visa šio karo patirtis rodo, jog kai kovos persikelia į miesto teritoriją, kur kiekvienas pastatas tampa įtvirtinimu, o rūsiai tarnauja kaip slėptuvės, Ukrainos gynėjai sugeba ilgą laiką sulaikyti priešą ir priversti patirti didelių nuostolių. Taigi net ir Rusijos armijai priartėjus prie Pokrovsko, tai nereiškia, kad miestas bus užimtas iš karto – tik tada prasidės tikrasis mūšis dėl miesto.

 

„Mes galime prarasti Pokrovską kaip užnugario bazę, tačiau tai nereiškia, kad miestas bus prarastas kariniu požiūriu. Mūšis dėl Pokrovsko gali tęstis daug mėnesių ir nebūtinai bus sėkmingas rusams. O jei ir pavyks, tai tik dėl didelių nuostolių ir po ilgos kovos. Pasikeitimų nėra – yra sunkus karas“, – apibendrino Jevgenijus Dikij.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(6)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: