„Jis apsiskaičiavo. Armija sunaikinta“ (Video)  ()

„Abi pusės pavargo nuo karo.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=862675352712211&set=pcb.862675382712208

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų savanoris su šaukiniu „Cezaris“ tiki, kad Kremlius bandys iš karo padaryti „karinį serialą“.

„Cezaris“ išreiškė prielaidą, kad Putinui dabar fronte sekasi prastai, todėl jam reikia skubiai visomis įmanomomis priemonėmis nutraukti karo veiksmus. Kalbama ne apie karo Ukrainoje pabaigą amžiams, o apie atokvėpį, kurio rusams reikia norint vėl pulti po kelerių metų.

„Cezaris“ apie tai kalbėjo „YouTube“ kanalo „Fabrika novin“ eteryje.

Rusų savanoris pasakė: „Abi pusės pavargo nuo karo. Ką Putinas bandys daryti? Bandys dar kartą paversti „karo filmą“ „kariniu serialu“. 2014 m. matėme „pirmąją seriją“. Tai buvo Krymo aneksija, Donbaso puolimas“.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„Nuo to laiko praėjo keli metai. Jis nusiramino? Ne. Jis padarė išvadas, paruošė armiją. Aišku, kad jis turėjo visiškai beprotišką planą, kurį paskatino jo paties agentai, išvogę pinigus ir pažadėję, kad Ukrainoje jo lauks su gėlėmis. Jis apsiskaičiavo. Jo armija buvo sunaikinta. Dabar jis jau improvizuoja, kaunasi su šauktiniais ir samdiniais, bet yra išsekęs“, – aiškino „Cezaris“.

 

Tuomet legiono „Rusijos laisvė“ kovotojas perspėjo ukrainiečius apie Putino ateities planus: „Dabar Putino užduotis yra užbaigti „antrąją seriją“ ir po 3, 5, 7 metų šiame „seriale“ paleisti „trečiąją seriją“. Manau, kad Ukraina „turi veikti tik savo interesais, o ne sekti Putino pavyzdžiu“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(8)
(131)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: