„Turi Rusijos pilietybę.“ Atskleista nereali žinia apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų viršininką (Foto)  ()

Anksčiau buvo įtariamas išdavyste, šnipinėjimu ir korupcija.



© Mil.gov.ua (CC BY 4.0) | https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD_%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87#/med

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nepilotuojamų sistemų pajėgų štabo viršininko Romano Hladkijaus žmona turi Rusijos pilietybę.

Apie tai pranešė partijos „Liaudies tarnas“ narė Marijana Bezugla, skelbia Censor.NET.

„Rusijos pasas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nepilotuojamų sistemų pajėgų štabo viršininko žmonos Elenos Hladkijos vardu. Nors jo galiojimas pasibaigęs, tai jokiu būdu nepanaikina jos Rusijos pilietybės“, – pažymėjo parlamentarė.

Ji paprašė Ukrainos saugumo tarnybos tai patikrinti ir į tai atsižvelgti darbo metu.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Priminsime, kad anksčiau Aukščiausiosios Rados nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto vadovo pavaduotoja, „Liaudies tarnas“ narė Marijana Bezugla sakė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nepilotuojamų sistemų pajėgų štabo viršininku buvo paskirtas Romanas Hladkijus, kuris anksčiau buvo įtariamas išdavyste, šnipinėjimu ir korupcija.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nepilotuojamų sistemų pajėgų vadovybė patvirtino, kad štabo viršininku buvo paskirtas Romanas Hladkijus. Vadovybė taip pat pažymėjo, kad 2018–2019 m. Hladkijus išlaikė visus būtinus Ukrainos saugumo tarnybos patikrinimus ir turi leidimą dirbti su informacija aukščiausiu slaptumo laipsniu.

 

Rugsėjo 2 d. Aukščiausiosios Rados saugumo komitetas nusprendė kreiptis į Ukrainos saugumo tarnybą dėl pakartotinės Hladkijaus ekspertizės.

Žiniasklaida pranešė, kad Ukrainos saugumo tarnyba nepatikrino Romano Hladkijaus prieš jo paskyrimą.

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis nusprendė paskirti papildomą specialų Romano Hladkijaus patikrinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(7)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: