Bus karštas mėnuo. „Jie sutinka“ (Video)  ()

Iš karto po Kongreso veiklos atnaujinimo.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© NATO (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=sQqzw4tDhJU

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Piontkovskis įvardijo mėnesį, kuris taps labiausiai reikšmingu Ukrainai: „Tai bus labai karštas mėnuo, Ukrainai svarbu, kad Kongresas balsuotų už šalies aprūpinimą orlaiviais kartu su NATO pilotais“, – sakė Andrejus Piontkovskis.

Aviacija priartins Ukrainos pergalę, o sprendimas gali būti priimtas artimiausiu metu, nes po atostogų JAV Kongresas atnaujino darbą. Apie tai A. Piontkovskis kalbėjo su žurnalistu Romanu Cymbaliuku „YouTube“ kanale.

Politologas pranešė ukrainiečiams svarbią naujieną: „Neįsižeiskite dėl mongolų, jie vėliau atsiprašys. Geriau išsakykite savo poreikius sąjungininkams. Man atrodo, kad V. Zelenskis tai padarys Niujorke ir Vašingtone Beje, Senatas ir Kongresas jau grįžta į darbą.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Ši Kongreso delegacija, kuri buvo Ukrainoje rugpjūčio 11 ir 12 dienomis, pareiškė, kad šiuos pasiūlymus viešai pateiks Kongrese rugsėjį. Bus labai karštas mėnuo, tiek politiniu, tiek kariniu požiūriu“.

 

R. Cymbaliukas paprašė pašnekovo paaiškinti, ką jis turėjo omenyje.

Atsakydamas į tai, A. Piontkovskis pasakė: „Cituoju trijų pagrindinių vyriausybių pareigūnų V. Zelenskio, L. Grahamo ir R. Blumenthalio pasirašytą pareiškimą, jog jie sutinka su idėja siųsti lėktuvus su profesionaliais NATO pilotais ir reikalaus, kad administracija imtųsi šio klausimo iš karto po Kongreso veiklos atnaujinimo rugsėjį. Veikla atnaujinta vakar.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(4)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: