[ŽT] „Putinas suplėšytas į gabalus.“ Nutiko nenuspėjamas dalykas (Video)  (5)

„Įvyko drama.“



© @Ekrano kopija

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-09 [ŽT] „Putinas suplėšytas į gabalus.“ Nutiko nenuspėjamas dalykas (Video)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Soc. tinkle X karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko skelbia įdomų vaizdo įrašą, kurį pakomentuoja taip:

Drama, kurios pavydėtų pats Charlesas Dickensas!

Bėgikas-rekordininkas, kaire (ar dešine?) bando pagauti FPV droną, kuris jį persekiojo visą distanciją, o kai jam pavyksta, nutinka kažkas visiškai „nenuspėjama“!

Na, turint omenyje vidutinį rusų okupanto IQ, tai gana nuspėjama.

Tik nesupraskite neteisingai, tai buvo ne rusas, tai buvo Putinas. Tiesiog dabar – Putinas suplėšytas į gabalus, o ne rusas.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(263)
(23)
(240)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)

Susijusios žymos: