[ŽT] Trečią kartą. „Arba mes juos, arba jie mus“ (Video)  ()

„Iki rudeninių liūčių liko apie pusantro mėnesio.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=863355552644191&set=pcb.863355582644188

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Petro Černikas interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“ apibendrino vasaros Rusijos puolimo rezultatus, pabrėždamas, kad priešas nesugebėjo pasiekti strateginio pranašumo, kad ir kaip bandė.

„Iki rudeninių liūčių liko apie pusantro mėnesio, tada žemė tikrai suminkštės ir sunkioji technika (ir net pėstininkai) nepajudės, tad pereisime į kitą ugnies pusiausvyros etapą. Trečią kartą šiame (viso masto – red.) kare“, – prognozavo karo ekspertas.

[EU+Kuponai] Smūgiams atsparios išorinės baterijos, Android vaizdo projektoriai, jump starteriai, el. dviračiai, kolonėlės ir kt. (Video)
2952 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Bakeey“ - 36000 mAh išorinė baterija, atspari smūgiams, įkraunama ir nuo saulės

2) „BlitzWolf BW-V8“ - FHD,  Android 11 vaizdo projektorius

3) „BlitzWolf“ - jump starteris su oro kompresoriumi

4) „DUOTTS C29“ - Technologijos.lt išbandytas aukščiausios klasės el. dviratis: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas

5) „BlitzWolf BW-WA3 Pro“ - labai perkama 120W belaidė kolonėlė

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Tačiau fenomenalus šios vasaros pobūdis slypi fantastiškuose Rusijos armijos sunaikinimo skaičiuose, pridūrė Černikas. „107 000 personalo ir daugiau nei 800 tankų per tris mėnesius yra kažkas neįtikėtino. Mes atliekame strateginę užduotį, vadinamą „priešo išteklių šlavimu“. Taip, mes irgi turime nuostolių, bet priminsiu visiems, kad tai yra egzistencinis karas – arba mes juos, arba jie mus. Kitų variantų nėra ir nebus“, – apibendrino pulkininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(8)
(146)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: