To dar nebuvo. „Įžengėme į branduolinę šalį su antrąja pasaulyje armija.“ Ūžia visas pasaulis  ()

Tai turi didelę tarptautinę reikšmę.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© 68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės karinė operacija Kursko srityje tapo pirmąja istorijoje, kuri vyko branduolinį ginklą turinčios šalies teritorijoje.

Ukrainos parlamentaras, Nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto sekretorius, Ukrainos saugumo tarnybos pulkininkas Romanas Kostenko, kuris dabar gina Ukrainą, apie tai paskelbė interviu leidinio „GORDON“ vyriausiajai redaktorei Alesijai Batsman.

„Mes parodėme, kad mūsų nacionaliniai interesai yra aukštesni už bet kokius partnerių patarimus. Jei mums ko prireiks, tai padarysime bet kurioje teritorijoje. Mes tai padarėme, ir tai buvo svarbus sprendimas patekti į priešo teritoriją, branduolinę šalį, vieną didžiausių branduolinių šalių, pasivadinusių antrąja pasaulio armija, o nuo branduolinių ginklų atsiradimo to nebuvo istorijoje“, – sakė jis.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10553 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija Rusijos Federacijos Kursko srityje turi didelę tarptautinę reikšmę.

 

„Mūsų partneriai, bendraudami su mumis, žinote, neseniai mus suvokė [...] kaip mirštantį organizmą, kuris vis dar kovoja iš visų jėgų, bet jau yra išsekęs ir, tarkime, mūšio rezultatas jau yra žinomas, ir čia parodėme savo aktyvumą, kad dar galime dirbti“, – pabrėžė Kostenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(2)
(94)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: