[ŽT] „Paramos nėra ir nebus“  ()

„Baltarusiai nekovos prieš Ukrainą.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=862481089398304&set=pcb.862481159398297

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lukašenka ir toliau žaidžia kartu su Kremliumi. Tačiau vis dar yra svarbus veiksnys, neleidžiantis jam stoti į karą prieš Ukrainą.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, instruktorius lakūnas ir karo ekspertas Romanas Svitanas, pažymėdamas, kad A. Lukašenka žino, kad Baltarusijos gyventojai niekada nekariaus prieš Ukrainą dėl europietiškos genetikos. Jo kariuomenė ilgai neišsilaikys be paramos iš užnugario.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos šiais metais! Žaidimų kėdės su masažo funkcija, išmanieji laikrodžiai, PC, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
4089 2

Specialus rinkinukas

Mažiausios kainos šiais metais

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

2) „BlitzWolf BW-V5“ - 1080P vaizdo projektorius

3) „Ninkear A16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

4) „BlitzWolf BW-AT4“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

5) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

6) „Uperfect Δ / Delta“ - sulankstomas dvigubas monitorius

Išsamiau

Anot Svitano, Lukašenka jau galėjo šimtą kartų įsitraukti į karą prieš Ukrainą. Tačiau diktatorius jaučia ir supranta šalies gyventojų nuotaikas.

„Baltarusiai nekovos prieš Ukrainą. Jie yra europiečiai mentališkai ir genetiškai. Todėl jie turi ryšį su ukrainiečiais. Lukašenka tiesiog neištemps šio karo. Kariauja ne tik kariuomenė, kariauja valstybė ir žmonės. Baltarusijos kariuomenė tik keletą dienų ištemps be žmonių paramos. Bet šios paramos nėra ir nebus“, – pabrėžė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: