„Mes laimėsime!“ Laužoma gynyba. Prasidėjo prasiveržimas (Žemėlapis)  ()

Jie veržiasi į priekį.



© Микола Мельник (Asmeninis albumas) | https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0gMoZobWERM9R3dqDeHKYwgDeFfrfA4DMNSWkMRzTNjJyK66gY8SPSXpufiD8WVW1l&id=100000878673787

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-09 „Mes laimėsime!“ Laužoma gynyba. Prasidėjo prasiveržimas (Žemėlapis)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pokrovsko kryptimi padėtis nėra stabilizuota, Rusijos kariai ir toliau veržiasi į priekį.

Apie tai pranešė 47-osios atskirosios mechanizuotosios brigados kuopos vadas Mykola Melnikas, praneša Censor.NET.

„Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas pranešė, kad Pokrovsko kryptimi padėtis stabilizuota, bet jei tai yra stabilizavimas, tada aš esu balerina. Rusai ir toliau veržiasi į priekį. Rusai neturi jėgų vienu metu pulti Pokrovską, Selydovę ir Kurachivką, todėl pasirinko vieną prioritetą ir laužo mūsų gynybą. Rusų prioritetiniai tikslai – Ukrainskas ir Hirnykas, vėliau – Kurachivka. Viskas gana logiška, nes tai leis tarp Nevelskės ir Vovčos upės apsupti gynybą laikančių dalinių grupę“, – pabrėžė Melnikas.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10482 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Anot Melniko, rusai nesugriovė tiltų per Vovčos upę tik todėl, kad, pasinaudodami bepiločių orlaivių pranašumu, surengtų Ukrainos gynybos pajėgų greitosios medicinos pagalbos ir technikos medžioklę.

„Laikas ištraukti brigadas be didelių nuostolių yra prarastas. Dabar greičiausiai bus Avdijivkos scenarijus, kai atsitraukimas buvo „kontroliuojamas“ tik vadų ataskaitose“, – pridūrė jis.

Savo „Facebook“ paskyroje Melnikas pasidalino situacijos žemėlapiu.

 

„Kad ir kaip būtų sunku, mes laimėsime!“ – pridūrė Melnikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(37)
(116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: