„Aprūpinti ginkluote ir šarvuočiais.“ Situacija keičiasi 180 laipsnių kampu. Ką skelbia Rusijos partizanai (Video)  ()

Įstoję į tarnybą rusai ir jų šeimos galės gauti visus reikalingus dokumentus ir pagrindus tolesniam Ukrainos pilietybės gavimui.



© Militarnyi Videonews (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Q7F8N3p8Jm0&t=1s&ab_channel=MilitarnyiVideonews

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos savanorių korpusas (RSK) paskelbė apie Ukrainoje gyvenančių Rusijos piliečių verbavimo pradžią.

Ši žinia buvo paskelbta RSK tinklalapyje.

Organizacijos vadovas Denisas Nikitinas teigė, kad įstoję į tarnybą rusai ir jų šeimos galės gauti visus reikalingus dokumentus ir pagrindus tolesniam Ukrainos pilietybės gavimui.

„Dabar būti Rusijos savanorių korpuso kariu reiškia ne tik garbę ir šlovę, bet ir teisinį statusą Ukrainos teritorijoje tiek kariui, tiek jo šeimos nariams“, – sakė jis.

[EU+Kuponai] Perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams, planšetės, kaulais grojančios ausinės, projektoriai, auto diagnostika ir kt. (Video)
5197 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-14/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Lenovo Zhaoyang Tab K10(Tab M11)“ - Android 13 planšetė

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „iMars 2 DIN“ - perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams

4) „Proscenic P13“ - 120AW, 35kPa belaidis dulkių siurblys

5) „Blitzwolf BW-V3Max“ - Android projektorius

6) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

Nepaisant Rusijos ir Ukrainos karo apribojimų, rusai galės gauti naują pilietybę dėl 2024 08 24 įstatymo „Dėl užsieniečių ir asmenų be pilietybės, dalyvaujančių Ukrainos gynyboje, teisinės padėties“.

Pagal įstatymą Rusijos piliečiai, jų sutuoktiniai ir vaikai turi teisę kreiptis dėl pilietybės, jei jie šiuo metu arba praeityje yra tarnavę Ukrainos ginkluotosiose pajėgose pagal sutartį.

Nuo 2024 metų lapkričio 24 dienos sutartis su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis taip pat taps pagrindu gauti leidimą laikinai gyventi Ukrainoje Rusijos piliečiui, jo žmonai ir vaikams.

 

Rusijos Federacijos piliečiai, tarnaujantys pagal sutartį, dokumentus su pasibaigusio paso galiojimu gali pateikti Valstybinei migracijos tarnybai. Jei jie kreipiasi dėl pilietybės, jie vienu metu gali pasirašyti pareiškimą dėl vienašališko Rusijos pilietybės atsisakymo. Nereikia atsisakyti pilietybės per Rusijos Federacijos konsulines institucijas.

Kitų kategorijų piliečiams prašymas suteikti Ukrainos pilietybę ir vykstančios bylos dėl bet kokių priežasčių (įskaitant kilmę) sustabdomos iki karo padėties pabaigos ir 12 mėnesių po jos pabaigos.

Rusijos savanorių korpuso kariai aktyviai dalyvauja kovinėse operacijose, įskaitant ir operacijose Rusijos Federacijos teritorijoje. Šių metų pradžioje RSK surengė daugybę sabotažo išpuolių Belgorodo ir Kursko regionuose.

 

RSK aprūpintas sunkiąja ginkluote ir šarvuočiais, tarp jų ir Rusijos trofėjiniais šarvuočiais. „Militarny“ anksčiau pranešė, kad Rusijos savanorių korpusas gavo modernizuotus Ukrainos šarvuočius BTR-70 su koviniu moduliu „Parus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: