„Jau yra jų kišenėje.“ Prasideda. Pajudėjo rezervai (Video)  ()

Rusijos armija turi priimti sunkius sprendimus.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) |https://www.facebook.com/photo/?fbid=864192389227174&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vitalijus Portnikovas pateikė „Forbes“ informaciją, kuri praneša, kad gynybos pajėgos pradėjo atsakomąjį puolimą Pokrovsko kryptimi. Oficialaus Ukrainos karinės-politinės vadovybės patvirtinimo kol kas nėra, tačiau jei šis faktas pasitvirtins, vadinasi, Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėjo rezervų tokiai operacijai vykdyti, o Rusijos pajėgos, atvirkščiai, senka.

Vitalijus Portnikovas apie tai kalbėjo savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Žurnalistai pabrėžia, kad prie Pokrovsko vargu ar kas nors pasikeis per kelias dienas ar net savaites, tačiau dabar Rusijos armijai, kurios vadai buvo įsitikinę, kad Pokrovskas jau yra jų kišenėje, turi priimti sunkius sprendimus, kad išlaikytų pozicijas, kurias jiems pavyko užimti per ankstesnį karo veiksmų etapą“, – sakė publicistas.

[EU+Kuponai] Perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams, planšetės, kaulais grojančios ausinės, projektoriai, auto diagnostika ir kt. (Video)
5196 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-14/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Lenovo Zhaoyang Tab K10(Tab M11)“ - Android 13 planšetė

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „iMars 2 DIN“ - perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams

4) „Proscenic P13“ - 120AW, 35kPa belaidis dulkių siurblys

5) „Blitzwolf BW-V3Max“ - Android projektorius

6) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

„Tokiu būdu paneigiami keli mitai, kuriais naudojasi Rusijos propaganda ir kuriuos, beje, priima ir Ukrainos visuomenė. Vienas iš tokių mitų yra tas, kad Rusijos armijos puolimas Donecko srities teritorijoje bus „lengvas pasivaikščiojimas“. Ne, nebus“, – sakė Vitalijus Portnikovas.

 

Pajudėjo Ukrainos rezervai. Tada Portnikovas paaiškino, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos būtent dabar pradėjo kontrpuolimą prie Pokrovsko: „Kaip matome, Ukrainos vadovybė turėjo savo skaičiavimus dėl fronto stabilizavimo galimybių, todėl matome, kad atsiranda rezervinės pajėgos, galinčios sustabdyti rusus tuo metu, kai Putinas šiuo metu neturi papildomų pajėgų puolimui plėtoti tokiu tempu, kaip tai darė pastaraisiais mėnesiais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: