„Skubiai sustabdyti karą.“ Kas nutiko kuluaruose  ()

Kokia prasmė šaudyti į Poltavą, kai būsite apšaudyti prie Maskvos, klausia Feiginas.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=864642299182183&set=pcb.864642332515513

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Markas Feiginas išsakė savo nuomonę apie iškalbingą JAV poziciją dėl karo Ukrainoje:

„Būtų logiška: jūs turite raketų, mes turime raketų. Jie gamina ir perka iš dalies iš Irano, logiška, kad sąjungininkai tokią pačią įrangą gali tiekti Ukrainai. Tada atsiranda paritetas, tada net atsiranda prielaidos deryboms, nes kokia prasmė šaudyti į Poltavą, kai būsite apšaudyti prie Maskvos? Jei logika būtų tokia, kad reikėjo skubiai sustabdyti karą ir padėti Ukrainai apsaugoti savo suverenitetą ir teritorijas, tada, ko gero, tokios lėšos būtų suteiktos.“

Marko Feigino interviu su Alena Kurbanova galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

[EU+Kuponai] Perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams, planšetės, kaulais grojančios ausinės, projektoriai, auto diagnostika ir kt. (Video)
5196 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-14/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Lenovo Zhaoyang Tab K10(Tab M11)“ - Android 13 planšetė

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „iMars 2 DIN“ - perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams

4) „Proscenic P13“ - 120AW, 35kPa belaidis dulkių siurblys

5) „Blitzwolf BW-V3Max“ - Android projektorius

6) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

Rusijos opozicionierius išsakė savo prielaidą:

„Manau, kad šis klausimas nebus išspręstas iki lapkričio mėnesio rinkimų, tai yra, grubiai tariant, Kamala Harris nori laimėti rinkimus prieš prasidedant branduoliniam karui. Turbūt niekas nežino, kas tada bus ir ar laimės vienas ar kitas. Ko gero, tai vis dar yra vidinis politinis argumentas, nes nerandu strateginių, taktinių, karinių ar kitokių argumentų, nes tai prieštarauja karo logikai ir viskam, kas su juo susiję“.

„Taip, jie tikriausiai nori laimėti lapkričio mėnesio rinkimus, esu tikras, kad Ramšteino kuluaruose jie visi ir tas pats Austinas sakė: „Palaukite du mėnesius, mes suprantame, kaip bus sunku, dabar bus surengti rinkimai, ir ateis Harris“ (jie mano, kad tai yra būtina sąlyga padėti Ukrainai, nes jei ateis Trumpas, jis pasakys kažkokių laukinių dalykų“, – aiškino Feiginas.

 

„Manau, kad turbūt yra tam tikra taktika padėti Ukrainai iš demokratų pusės, ir ji pagrįsta tuo, kad pirmiausia turime laimėti savo rinkimus, o tada visa tai išspręsime, visa tai įveiksime. Tai visada abejotina tezė, nes raketų reikia dabar. Žinoma, jų prireiks ir lapkritį, bet iki lapkričio dar gali nutikti tiek daug“, – sako Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(7)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: