„Atėjo laikas Maskvai.“ Grandiozinis smūgis  ()

Atėjo Maskvos eilė.


Į Rusijos oro erdvę buvo pasiųsti Ukrainoje pagaminti dronai
Į Rusijos oro erdvę buvo pasiųsti Ukrainoje pagaminti dronai
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=863360165977063&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos dronai naktį į rugsėjo 10 d. atakavo Maskvą, Maskvos sritį ir dar penkis Rusijos regionus. Rusijos gynybos ministerija pranešė numušusi 144 dronus.

Kuo ši ataka skiriasi nuo ankstesnių? Charter97.org kalbėjosi su Oleksandru Kovalenko, Ukrainos karo ir politikos stebėtoju iš grupės „Informacinis pasipriešinimas“: „Pradėsiu nuo to, kad šią naktį į Rusijos oro erdvę buvo pasiųsta daug Ukrainoje pagamintų dronų, kurie buvo nukreipti į atitinkamus objektus, susijusius su Rusijos okupacine armija, Rusijos gynybos ministerija ir kariniu-pramoniniu kompleksu.

[EU+Kuponai] Perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams, planšetės, kaulais grojančios ausinės, projektoriai, auto diagnostika ir kt. (Video)
5196 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-14/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Lenovo Zhaoyang Tab K10(Tab M11)“ - Android 13 planšetė

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „iMars 2 DIN“ - perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams

4) „Proscenic P13“ - 120AW, 35kPa belaidis dulkių siurblys

5) „Blitzwolf BW-V3Max“ - Android projektorius

6) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

Kaip teigia O. Kovalenko, visų pirma smūgiai buvo suduoti Žukovskio aerodromuose, kuriuose taip pat dislokuota Rusijos karinio tipo aviacija, naudojama bandymams.

Stebėtojas pabrėžė, kad tai, jog kai kurie dronai nukrito Maskvos gyvenamajame sektoriuje, yra Rusijos priešlėktuvinės gynybos darbas. Šie dronai skrido ne tiek į Maskvą, kiek į atitinkamus karinius objektus. Už tai, kas ten pataikė į Maskvą, reikėtų pasakyti „ačiū“ jų priešlėktuvinės gynybos priemonėms.

 

Smūgiai vietovėse, kuriose dislokuota Rusijos taktinė ar strateginė aviacija, yra neatsiejama ukrainiečių užduotis siekiant neutralizuoti aviacijos keliamą pavojų Ukrainai. Pagaliau atėjo laikas Maskvai, rašo Charter97.org.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(0)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: