„Maskvai reikia naujo Prigožino.“ Atrodo, kad jis jau yra  ()

„Kam šiai šaliai reikalingi jūs ir jūsų vaikai?“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalisto Romano Gončarenko komentaras.

Alaudinovas tapo pagrindiniu pranešėju apie mūšius Kursko srityje? Kodėl jis? Kerwinas Moore'as mano, kad taip yra dėl jo sugebėjimo patraukti įvairias auditorijas: „Jis tuo pat metu yra Čečėnijos elito dalis, nors tai nėra visiškai tiesa, jis prarado Kadyrovo palankumą. Be to, kaip „Achmat“ vadas, jis dalyvauja mobilizuojant savanorius. Patirtis socialiniuose tinkluose ir pareigos Gynybos ministerijoje leidžia Alaudinovui daryti oficialius pareiškimus, ir platinti juos plačiajai auditorijai.

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
2175 4

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Pasak ekspertų, naujasis Alaudinovo vaidmuo pirmiausia yra žiniasklaida. „Maskva prarado Prigožiną, ir man atrodo, kad jai reikia naujo Prigožino, nebūtinai toje specifinėje struktūroje, kaip buvo „Wagner“. To reikia dėl įvairių priežasčių, viena iš jų – Alaudinovas įrašo įdomius vaizdo įrašus“, – sako Kaukazo ekspertas, Brandenburgo RAA centro konsultantas Adamas Aschabas. Jam pritaria ir Kerwinas Moore'as: „Alaudinovas puikiai moka kurti įvaizdį, mobilizuoja karius per socialinius tinklus“.

 

Adamas Aschabas mano, kad Kremlius apskritai yra patenkintas tuo, kaip Alaudinovas „atlieka jam paskirtą vaidmenį“, nepaisant to, kad jo kalbos taip pat sukelia kritikos, pavyzdžiui, žodžiai, skirti nepatenkintiems šauktinių tėvams, dalyvaujantiems Kursko srityje. „Kam šiai šaliai reikalingi jūs ir jūsų vaikai?“ – pasakė Alaudinovas viename iš video.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(32)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: