„Kyjivas aiškiai pasakė“ (Video)  (1)

Zelenskis viešai leido suprasti.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zelenskis viešai leido suprasti, kad Ukraina nėra suinteresuota vadinamaisiais Maskvos sąjungininkų „taikos planais“, kuriuos Kinija ir Brazilija bando propaguoti tarptautinėje arenoje.

Prezidentas Volodymyras Zelenskis aštriai sukritikavo vadinamąjį Kinijos ir Brazilijos „taikos planą“ užbaigti karą ir pavadino jį „destruktyviu“. Tiesą sakant, tai prorusiška idėja įteisinti Ukrainos teritorijos okupaciją. Be to, anot Ukrainos prezidento, Brazilija ir Kinija dėl to iš anksto susitarė su Kremliumi ir nesitarė su Ukraina.

Geekmaxi 7-ojo gimtadienio išpardavimas! El. dviračiai, el. paspirtukai, energijos stotelės, žaidimų monitoriai ir kt. + įspūdingi prizai
5020 5

„7th Anniversary Sale“

„Lucky Draw“ žaidimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P27GR“ - 27 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

2) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

3) „Eleglide M2 (27.5")“ el. dviratis - technologijos.lt komandos išbandytas ir rekomenduojamas

4) „KuKirin G2 Pro“ el. paspirtukas - 2024 metų modelis, 600W, off-road tipo, 58 km, 45 km/h

Išsamiau

Tai Ukrainos prezidentas pareiškė interviu Brazilijos žurnalistams iš leidinio „Metropoles“.

Zelenskio teigimu, vadinamasis „taikos planas“ yra ne kas kita, kaip politinis pareiškimas ir jame neatsižvelgiama į realią situaciją. Kyjivas aiškiai pasakė, kad jo nedomina tokie Maskvos sąjungininkų dokumentai.

Šalies vadovas papasakojo apie pokalbį su Brazilijos prezidentu da Silva, kuriam uždavė klausimą, kodėl Brazilija nusprendė remti Rusiją kare, net nesistengdama būti objektyvi ir nepriklausoma šiuo klausimu.

 

Kartu Zelenskis pabrėžė, kad po gero pokalbio su Brazilijos prezidentu jam susidarė įspūdis, kad jis suprato tikrąją konflikto esmę ir Ukrainos pozicijos filosofiją.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(0)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: