„Gali panaudoti branduolinį ginklą. Tai pats pavojingiausias momentas.“  ()

„Jei Putinas pralaimės.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei iškils grėsmė jo paties gyvybei arba rizika prarasti Krymą, Putinas gali nuspręsti panaudoti branduolinį ginklą, sako Genadijus Gudkovas. Štai kodėl Rusijos opozicionierius mano, kad pavojingiausi įvykiai mūsų dar gali laukti.

Apie tai Genadijus Gudkovas kalbėjo interviu su Aleksandru Demčenka „YouTube“ kanale.

„Jei atvirai, paprašiau visų savo šeimos narių ir draugų tam tikru momentu išvykti, nes tikėjau, kad karui pasisukus kita linkme, kils rimta branduolinio ginklo panaudojimo rizika. Kai tik Putinas pajus realią grėsmę savo gyvybei, o grėsmė gyvybei yra ne tik smūgis Kremliuje ar kur nors bunkeryje. Jo pralaimėjimas Ukrainoje taip pat gali kelti grėsmę gyvybei, jis gali panaudoti branduolinį ginklą“, – apie galimą pavojų perspėjo Rusijos politikas.

Geekmaxi 7-ojo gimtadienio išpardavimas! El. dviračiai, el. paspirtukai, energijos stotelės, žaidimų monitoriai ir kt. + įspūdingi prizai
5020 5

„7th Anniversary Sale“

„Lucky Draw“ žaidimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P27GR“ - 27 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

2) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

3) „Eleglide M2 (27.5")“ el. dviratis - technologijos.lt komandos išbandytas ir rekomenduojamas

4) „KuKirin G2 Pro“ el. paspirtukas - 2024 metų modelis, 600W, off-road tipo, 58 km, 45 km/h

Išsamiau

Tada Genadijus Gudkovas išsamiau paaiškino, ką turėjo omenyje sakydamas aukščiau: „Jei Putinas pralaimės  Ukrainoje, tai gali pasireikšti įvairiomis formomis (gali būti Krymo praradimas, gali būti sausumos koridoriaus nutraukimas), tai gali atsitikti, kad režimas bus tiek susilpnintas iš vidaus, kad Putinas pajus, kad jo gyvybei gresia pavojus, jei taip atsitiks, tai bus pats pavojingiausias momentas šiame kare.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(58)
(-46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: