„Placdarmas mirs. Ten 30 000 karių“ (Video)  ()

Ar bus Ukrainos placdarmas Rusijoje?


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=868004945512585&set=pcb.868005108845902

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kursko srityje dabar sprendžiasi, ar bus Ukrainos placdarmas Rusijos Federacijos teritorijoje. Rusai turi tik vieną vienintelį šansą iki rudens lietaus ukrainiečius išvaryti iš ten.

Tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Petro Černikas interviu Jevhenijai Kutnovai, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika novin“.

Iš atvirų šaltinių, priešo pajėgos svyruoja nuo 30 tūkst. Tai gana daug. Bet jie turi tik vieną vienintelį šansą ir jei nepavyks iki rudens lietaus, placdarmas mirs“, – kalbėjo karo ekspertas.

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
2175 4

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Černiko teigimu, Ukrainai labai svarbu, kad placdarmas Kursko srityje mirtų, nes tai yra mega rimtas argumentas daryti spaudimą priešui. „Beje, Lavrovas dabar BRICS posėdyje dėsto, kokie nusikaltėliai, banditai ir pan. yra ukrainiečiai. Bet pats faktas, kad jis diskutuoja šia tema, yra mūsų strategiškai tvirtos pozicijos ženklas“, – pažymėjo pulkininkas.

 

Anksčiau ar vėliau derybų etapas šiame kare įvyks, pridūrė Černikas, nes jau yra informacijos, kad rusai bus pakviesti į kitą Taikos viršūnių susitikimą, kuris lapkričio pradžioje įvyks Saudo Arabijoje. Remdamiesi tuo, turime suprasti, kad mūsų derybinė pozicija turi būti labai stipri.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(10)
(94)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: