„Mes nuėjome per toli.“ Byra 200 % taktika  ()

„Jiems į viską nusispjaut“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© tprzem (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/soldier-the-war-the-army-conflict-4771922/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padėtis Ukrainske labai sudėtinga, rašo karo korespondentas Bohdanas Mirošnikovas. Pasak jo, rusų okupantai 200 procentų taiko taktiką pulti gynybos pajėgų užnugarį mažomis grupėmis, tikėdamiesi, kad kas nors pasieks užnugarį, užims žiedinę gynybą ir išsilaikys, kol priartės pagrindinės pajėgos. 

Jo teigimu, dabar Ukrainske yra apie 20 –25 tokios vietos, sunku net suskaičiuoti.

„Bėda ta, kad šitas niekalas atitraukia mūsiškius ir pagrindinėms priešo pajėgoms pasidaro lengviau pralaužti mūsų gynybą. Okupantų sąnaudos per parą taikant tokią taktiką yra labai didelės, bet jiems į viską nusispjaut. Dažnai į tokias „priemones“ jie meta šauktinius, kurie tik prieš 3-4 savaites gavo ginklą, su mintim, kad gal ir kam pasiseks. Okupantai ir toliau į šią mėsmalę siunčia daugybę padalinių“, – sako Mrošnikovas. 

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
2177 4

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Jo žiniomis, Niujorke okupantams tokiai taktikai užteko mėnesio. Ukrainske, sako ekspertas, okupantai šią taktiką taiko jau antrą savaitę, tačiau čia dalyvauja daugiau priešo pajėgų.

„Todėl šioje srityje prašviesėjimo nėra ir deja, kol kas neatrodo, kad jis bus. Man atrodo, kad Ukrainske viskas krypsta mūsų pajėgų išvedimo link. Situacija su miesto apsupimu yra pernelyg toli pažengusi“, – sako karo korespondentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(151)
(-116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: