„Karas Ukrainoje nesibaigs mūšio lauke“  ()

„Europos lyderiai išsikasė sau duobę...“


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=868273302152416&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas sakė, kad karas Ukrainoje „negali būti išspręstas mūšio lauke“ ir kad jis turi „netikėtų iniciatyvų“ taikai pasiekti. Apie tai jis kalbėjo interviu metu valstybiniam radijui, praneša „Daily News Hungary“.

Politiko teigimu, „protingoji šalių dalis“ visada pasisakė už taiką, neva, išskyrus Vakarų valstybes. O jo „taikos misija“, kurios metu jis vasarą susitiko su Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu, siekia paskatinti Vakarus svarstyti taikos galimybę.

Geekmaxi 7-ojo gimtadienio išpardavimas! Monstrinės energijos stotelės, el. paspirtukai, robotai su DI, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
2612 6

„7th Anniversary Sale“

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

2) „KuKirin G2“ - 2024 versija, 800W, 48V 15Ah, 55 km, 45 km/h el. paspirtukas

3) „Narwal Freo Z Ultra“ - premjera, robotas dulkių siurblys su DI

4) „Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4

Išsamiau

„Europos lyderiai išsikasė sau duobę, lyg tai būtų jų karas, nors mes nekariaujame su rusais. Tai paskatino sukurti prokarinę Europą“, – sakė jis.

V. Orbanas mano, jog išeitis yra pripažinti, kad „tai ne mūsų karas“, nutraukti ugnį ir pradėti taikos derybas.

„Akivaizdu, kad šis karas negali būti išspręstas mūšio lauke, nes kai tik prasidėjo taikos dialogas, daugelis šalių buvo pasirengusios prisijungti prie taikos stovyklos, pavyzdžiui, Vokietijos kancleris padarė tokį pareiškimą“, – sakė Vengrijos ministras pirmininkas.

 

Anot V. Orbano, jis turi dar keletą sumanymų, o Vengrija ir toliau rengs „netikėtas iniciatyvas“, kurios „prives mus vienu žingsniu arčiau taikos“. Jis pridūrė, kad ketina atlikti dar kelias „taikos palaikymo misijas“, tačiau nenurodė, su kuo ir kada.

Rugsėjo 6 d. V. Orbanas pareiškė, kad V. Zelenskis turi susitikti su V. Putinu, kad užbaigtų karą. Anot jo, toks susitikimas tiesiog būtinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(9)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: