„JAV išsiuntė...“ Kelio atgal nėra  ()

Putinas pasakė.



© AKIpress news (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=9euL-tcO0wE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pripažino Krymą ukrainietišku. Į tai dėmesį atkreipė Rusijos karo ekspertas Janas Matvejevas.

„Paklaustas apie smūgius tolimojo nuotolio ginklais Rusijos teritorijoje, Putinas pasakė, kad tai reikštų tiesioginį NATO šalių dalyvavimą kare. Bet yra niuansas. Ukraina savo teritorijoje ne kartą naudojo ilgo nuotolio ginklus iš NATO šalių, kurias Putinas ir jo vyriausybė oficialiai laiko rusiškomis. Tai yra objektai aneksuotame Kryme ir okupuotuose Ukrainos regionuose: Luhanske, Donecke, Chersone ir Zaporižioje. Buvo naudojamos lygiai tos pačios „Storm Shadow“ ir ATACMS raketos, apie kurias ir dabar kalbama.

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
2175 4

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Ukraina bando gauti leidimą panaudoti juos prieš karinius taikinius legalioje Rusijos teritorijoje, pavyzdžiui, Kursko ar Belgorodo srityse.

Iš esmės, Putinas dar kartą pabrėžė, kad užgrobtos Ukrainos teritorijos jam nėra Rusija. Šiame fone jo grasinimai skamba beveik taip pat, kaip Dmitrijaus Medvedevo postai.

Prisiminkite, kai Putinas vyko į Kiniją, JAV išsiuntė ATACMS raketas į Ukrainą. Buvo tiek daug pokalbių, tiek daug pasipiktinimo iš Putino! Bet galų gale viskas liko taip, kaip buvo – jokių „raudonų linijų“ nėra.

 

Ne kartą sakiau, kad JAV ir kitos NATO šalys tik stiprins Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinius pajėgumus, kelio atgal nėra.

Tiksliau yra: baigti karą ir palikti svetimą žemę.

Tačiau Putinas, žinoma, nėra patenkintas tokia pabaiga. Jam daug maloniau matyti, kaip karas vyksta Kursko srityje, kaip rusų lėktuvai bombarduoja Kursko kaimus, o NATO raketos atakuoja Rusijos aerodromus, kad eiliniai Donecko srities kvadratiniai kilometrai pavirstų dykuma po Rusijos vėliava“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: