„Tai atsitiko. Jie meta iššūkį Maskvai“ (Video)  ()

Tai rimta eskalacija.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=869479982031748&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niekada pasaulio istorijoje nėra nutikę taip, kad JAV kovotų prieš Rusiją, net ir jos sąjungininkų rankomis, bet taip atsitiko dabar“, – sakė Jurijus Švecas. Ukrainai gavus leidimą atakuoti Rusijos teritoriją amerikietiškais ginklais, visos „raudonos linijos“ nubraukiamos ir konfliktas paaštrėja, bet Putinas tiesiog neturi ką į tai atsakyti. Jeigu neatsižvelgsime į branduolinius ginklus, tai Rusijos diktatoriui kozirių nebelieka.

Jurijus Švecas apie tai kalbėjo savo „YouTube“ kanale.

Geekmaxi 7-ojo gimtadienio išpardavimas! Monstrinės energijos stotelės, el. paspirtukai, robotai su DI, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
2805 6

„7th Anniversary Sale“

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

2) „KuKirin G2“ - 2024 versija, 800W, 48V 15Ah, 55 km, 45 km/h el. paspirtukas

3) „Narwal Freo Z Ultra“ - premjera, robotas dulkių siurblys su DI

4) „Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4

Išsamiau

Buvęs žvalgybos pareigūnas paskelbė džiugią žinią ukrainiečiams: „Priimdami šį sprendimą Vakarai iš tikrųjų meta iššūkį Maskvai, tai yra, susikerta visos likusios linijos arba šių linijų kontūrai. To nebuvo nuo tada... Nepamenu, nuo kada. Antrojo pasaulinio karo metais Amerika ir Rusija buvo sąjungininkės. Pirmą kartą amerikiečių ginklai bus sąmoningai naudojami Rusijos teritorijoje. Pirmą kartą vienos šalies ginklai bus panaudoti kitos branduolinės valstybės teritorijoje“.

„Rusija niekada niekam nesiuntė ginklų, kurie galėtų pataikyti į taikinius Amerikos teritorijoje. Tai rimta eskalacija. Putinas tiesiog atsiduria beviltiškoje padėtyje. Yra tik viena išeitis, tai paspausti raudoną mygtuką, jis jau seniai grasina paspausti, bet buvo nuspręsta, kad mes šito nebijome ir tai apskritai atmetama, o gali būti taip, kad sąjungininkai tiki, kad gali su tuo susitvarkyti“, – pabrėžė karo ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(10)
(97)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: