Skelbiami 4 pagrindiniai punktai. „Tai pakeis visą pasaulį“ (Video)  ()

Perspėjo apie autoritarinių veikėjų potencialą „padalyti pasaulį“.


V. Zelenskis
V. Zelenskis
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=dycbZxsrhYE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pergalės plane, kurį prezidentas Volodymyras Zelenskis ketina pristatyti JAV prezidentui Joe Bidenui, yra 4 pagrindiniai punktai ir vienas, kurio „prireiks po karo“.

Būsimas prezidento V. Zelenskio planas dėl Ukrainos pergalės yra svarbus, nes nubrėžia išsamią Ukrainos ateities saugumo ir geopolitinės padėties strategiją. Šis planas gali formuoti tarptautinę paramą Ukrainai ir paveikti vykstančio konflikto eigą

V. Zelenskis kalbėjosi su amerikiečių žurnalistu Fareedu Zakaria per CNN kanalą. Pokalbio pilną versiją prezidento spaudos tarnyba paskelbė „YouTube“.

[EU+Kuponai] Smūgiams atsparios išorinės baterijos, Android vaizdo projektoriai, jump starteriai, el. dviračiai, kolonėlės ir kt. (Video)
3790 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Bakeey“ - 36000 mAh išorinė baterija, atspari smūgiams, įkraunama ir nuo saulės

2) „BlitzWolf BW-V8“ - FHD,  Android 11 vaizdo projektorius

3) „BlitzWolf“ - jump starteris su oro kompresoriumi

4) „DUOTTS C29“ - Technologijos.lt išbandytas aukščiausios klasės el. dviratis: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas

5) „BlitzWolf BW-WA3 Pro“ - labai perkama 120W belaidė kolonėlė

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Ukrainos prezidentas sakė parengęs kelis punktus: 

„Kalbėsime apie saugumą, apie Ukrainos geopolitinę vietą, apie labai stiprią karinę paramą, kuri mums turėtų būti prieinama. Ir tai, jog turėtume būti laisvi nuspręsti, kaip panaudoti tą ar kitą ginklą. Taip pat apie sprendimus dėl ekonominės paramos,  manau, kad jie bus įdomūs“, – pasakė V. Zelenskis.

 

Be to, V. Zelenskis teigė, kad „jei prezidentas J. Bidenas įvertins ir palaikys mūsų planą ir jei jis ir jo komanda galės pridėti ką nors, kas sustiprins mūsų pozicijas, mes būsime tam pasiruošę“.

Be to, V. Zelenskis pažymėjo, kad Rusijos valdovas Vladimiras Putinas ir į jį panašūs lyderiai gali padalinti pasaulį, jei Europa ir kitos šalys nebus vieningos.

V. Zelenskis sakė, kad „karas pakeitė mus visus“, o svarbiausia, jo nuomone, jog šis karas gali pakeisti Europą ir pasaulį.

„Reikia suprasti, kad karas arti. Priešingu atveju (...) V. Putinas ar tokie vaikinai, kaip jis, žinote juos, gali padalinti pasaulį ir valgyti jo dalis kaip pyragą“, – sakė V. Zelenskis.

 

„Taigi mums reikia šios vienybės. Ir tikiuosi, kad šis karas pakeitė žmonių ir pasaulio šalių vadovų mintis“, – ragino Ukrainos prezidentas.

Interviu metu prezidentas tvirtino, kad Ukrainai turi būti suteikta reikiama laisvė naudoti vakarietišką ginkluotę ir įgyti palankią padėtį mūšio lauke, kad galėtų turėti tvirtą poziciją potencialiose derybose su Rusija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(1)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()