„Tai dar ne dugnas.“ Neįtikėtina Budanovo žinia. Bus dar blogiau (Video)  ()

„Po pirmųjų sprogimų Maskvoje šis mitas buvo sugriautas“, – sakė jis.


K. Budanovas
K. Budanovas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=etqhnSjoM6I&t=365s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas atskleidė, kad Šiaurės Korėjos amunicija daro didelę įtaką kovinių operacijų Ukrainoje intensyvumui.

Jis sakė, kad Rusija artėja prie kritinio laikotarpio, nes visas jos karo prieš Ukrainą poveikis bus jaučiamas maždaug 2025–2026 m.

Jaltos Europos strategijos konferencijoje K. Budanovas apibūdino keletą pagrindinių iššūkių, su kuriais susiduria Rusija, ir galimus pokyčius vykstančiame kare.

K. Budanovo teigimu, Rusijos ekonominės problemos aukščiausią tašką pasieks 2025 metų vasarą. „Smukimas tęsiasi, jis jau pastebimas, bet tai dar ne dugnas. Prognozuojama, kad apie 2025-ųjų vasarą neigiamas poveikis šalies ekonomikai bus labai akivaizdus“, – teigė jis.

[Vokietija] Įspūdingas šviestuvas tik 45,99€. Puikus namams ir darbo vietai („Andoer HD-M2X“)
1381

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Žvalgybos vadovas pabrėžė, kad Rusija bando maksimaliai padidinti savo laimėjimus mūšio lauke prieš šį ekonomikos nuosmukį. „Dabar RF bando paspartinti daugelį procesų, kad įeitų į šį laikotarpį taip, kaip norėtų“, – aiškino K. Budanovas.

K. Budanovas detalizavo tiesioginį ryšį tarp Šiaurės Korėjos siuntų ir sustiprėjusių kovų, sakydamas: „Atvykus Šiaurės Korėjos laivui, gabenusiam amuniciją, po aštuonių iki devynių dienų kovinės operacijos suaktyvėja maksimaliai dvi ar tris savaites. Tai tiesioginė priklausomybė“.

 

K. Budanovas taip pat aptarė Rusijos vidaus ginklų gamybą, atkreipdamas dėmesį į reikšmingą jos padidėjimą tam tikrose srityse.

Žvalgybos vadovas kalbėjo apie Ukrainos smūgius Rusijos teritorijai, teigdamas, kad jie sugriovė mitą apie Rusijos nenugalimumą. „Po pirmųjų sprogimų Maskvoje šis mitas buvo sugriautas“, – sakė jis.

K. Budanovas pabrėžė kritinį 2025–2026 m. laikotarpį Rusijos pasaulinei padėčiai.

„Jei Rusija negalės nugalėti Ukrainos iki 2026 metų pradžios, ji nebebus suvokiama kaip supervalstybė“, – sakė jis. „Viskas, kuo Rusija gali pasikliauti, yra lyderystė regione“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(3)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()