„Paskutinis dalykas, kurį matė A-50 ir Su-57.“ Pasirodė „Bebrai“ (Foto)  (0)

Ukrainos GUR teigia, kad ukrainiečiai, naudodami bepiločius orlaivius, sunaikino kelis vertingus taikinius Rusijos teritorijoje.


UJ-26 „Bober“
UJ-26 „Bober“
© Ekrano kopija | https://x.com/conflict_live/status/1810677948770619452/photo/1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Drona smogė į Taganrogo gamyklos angarą, kur buvo ankstyvojo įspėjimo lėktuvas A-50 ir naikintuvas Su-57. Kaip pranešė „Defence Romania“, Ukrainos dronai UJ-26 „Bober“ (Bebras) atliko svarbų vaidmenį šiose atakose. Kas apie juos žinoma?

„Taganroge dislokuoti A-50 ir Su-57. Paskutinis dalykas, kurį jie matė prieš tapdami metalo laužu, buvo Bebrai“, – rašė Ukrainos GUR.

„Bober“ dronai, kuriuos gamina „Ukroboronprom“, yra vieni moderniausių šiuo metu rinkoje esančių nepilotuojamų orlaivių. Tai kamikadzės tipo dronai, skirti vykdyti niokojančias atakas prieš karinius taikinius. Jų nuotolis yra nuo 800 iki 1000 km , todėl jie puikiai tinka smogti priešui dideliais atstumais.

[Vokietija] Įspūdingas šviestuvas tik 45,99€. Puikus namams ir darbo vietai („Andoer HD-M2X“)
1381

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Naudojant turbopropelerinį variklį, „Bober“ dronai gali pasiekti iki 200 km/val. greitį . Jie yra 2,5 m ilgio, o jų sparnų plotis siekia 3,5 m. „Bober“ gali gabenti ne daugiau kaip 75 kg sveriančius ginklus, įskaitant, pavyzdžiui, kovinę galvutę KZ-6. Šie bepiločiai orlaiviai taip pat aprūpinti moderniomis navigacijos sistemomis, kurios leidžia tiksliai pataikyti į nurodytus taikinius.

 

 

Kai kuriuos „Bober“ dronus ukrainiečiai nudažo juodai. Vienas tokių dronų nukrito Rusijoje, o jo nuotraukos greitai išplito socialiniuose tinkluose. Šio tipo kamufliažas naudojamas nepilotuojamuose orlaiviuose, naudojamuose naktinių išpuolių metu. Juoda spalva skirta sumažinti jų matomumą, taigi ir galimybę būti aptiktiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(3)
(97)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)