„Karo žaidimo taisyklės keičiasi.“ Visus ištiko šokas  (2)

Rusijos vadovybė turėjo priimti sunkų sprendimą išvesti tūkstančius kareivių iš okupuotos Ukrainos teritorijos.


Ukrainos kariai
Ukrainos kariai
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=3674227866160896&set=pcb.3674228499494166

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-17 „Karo žaidimo taisyklės keičiasi.“ Visus ištiko šokas  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržis į Kursko sritį sukrėtė net artimiausius Kyjivo sąjungininkus

Rusijos kariai dabar vykdo kontrataką Kursko srityje, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos savo pozicijas užima daugiau nei mėnesį.

Tai teigiama CNN medžiagoje.

Vakaruose pasakojama, kokiu žingsniu Ukrainos ginkluotosios pajėgos pakeitė žaidimo taisykles kare. Žurnalistai pastebi, jog Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis spaudos konferencijoje viešai pripažino, kad rusai pradėjo kontrpuolimą Kursko srityje. Kartu medžiagos autoriai atkreipė dėmesį ir į V. Zelenskio paaiškinimą, kad Ukraina tikėjosi Rusijos reakcijos, o kontrpuolimas atitinka „ukrainiečių planą“.

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
2175 4

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Savo ruožtu šalies agresorės gynybos ministerija pareiškė, kad Rusijos kariuomenė „prasiskverbė“ į Kursko sritį ir užėmė 10 gyvenviečių. Leidinys pažymėjo, kad situacija Kursko srityje privertė Rusijos Federaciją panaudoti visas priemones stiprinti gynybą. Rusijos vadovybė turėjo priimti sunkų sprendimą išvesti tūkstančius kareivių iš okupuotos Ukrainos teritorijos, kad galėtų susidoroti su nauja netikėta grėsme. Vladimiras Putinas buvo priverstas ten pristatyti šauktinius, sulaužydamas pažadą jų nenaudoti priešakinėse fronto linijose.

 

Būsimiems naujokams žadama, kad jie pagal šešių mėnesių kontraktą kariaus tik Rusijos Kursko srityje. Apie tai X („Twitter“) pranešė JK gynybos ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(7)
(116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: