„Zelenskis yra pasirengęs nutraukti ugnį“  ()

Atskleista netikėta tiesa.


Volodymyras Zelenskis
Volodymyras Zelenskis
© European Union, 2024 (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ursula_von_der_Leyen_in_the_Brussels_European_Council_-_June_2024_(04).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos laikraštis „Bild“ pranešė, kad Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis yra pasirengęs pasiūlyti Rusijai nutraukti ugnį dalyje karo zonos, tačiau jo patarėjas paneigė šį teiginį.

Ukrainos prezidento patarėjas Dmitrijus Livinas teigė, kad toks planas net neegzistuoja.

Jis pakomentavo „Bild“ istoriją, kurioje minimas „Zelenskio taikos planas“. Laikraštis pranešė, kad artimiausiomis savaitėmis Zelenskis turėtų vykti į Jungtines Valstijas (JAV), kad pristatytų savo strategiją prezidentui Joe Bidenui ir kandidatams į prezidentus Kamalai Harris ir Donaldui Trumpui.

[EU+Kuponai] Smūgiams atsparios išorinės baterijos, Android vaizdo projektoriai, jump starteriai, el. dviračiai, kolonėlės ir kt. (Video)
3582 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Bakeey“ - 36000 mAh išorinė baterija, atspari smūgiams, įkraunama ir nuo saulės

2) „BlitzWolf BW-V8“ - FHD,  Android 11 vaizdo projektorius

3) „BlitzWolf“ - jump starteris su oro kompresoriumi

4) „DUOTTS C29“ - Technologijos.lt išbandytas aukščiausios klasės el. dviratis: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas

5) „BlitzWolf BW-WA3 Pro“ - labai perkama 120W belaidė kolonėlė

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

„Bild“ teigia, kad į strategiją įtrauktas reikalavimas leisti Ukrainai vykdyti ilgalaikius smūgius su Vakarų tiekiamais ginklais ir Kyjivo noras sutikti su vietinėmis paliaubomis tam tikrose karo zonos vietose, kurios laikinai sustabdytų karo veiksmus.

 

„Ukrainska Pravda“ komentare Zelenskio patarėjas pabrėžė, ši informacija yra melaginga ir kad vokiečių laikraštis negalėjo susipažinti su dokumentu.

„Ukraina prieštarauja bet kokiam karo įšaldymui, o šią poziciją visais lygmenimis pabrėžia Ukrainos valdžia. Mums svarbu, kad JAV palaikytų Ukrainos pergalės planą, o ne pasiduotų ar neįšaldytų karinių veiksmų“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(4)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: