„Katilas geresnis nei Stalingrado.“ Geros naujienos  ()

Grigorijus Tamaras užsiminė, kad įdomiausi įvykiai Kursko srityje dar laukia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar per anksti kalbėti apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijos Kursko rezultatus, nes šio reikalo pabaiga dar neįvyko, sako Grigorijus Tamaras. Gali būti daug įvykių vystymosi galimybių, įskaitant ėjimą už priešo linijų. Galima tvirtai pasakyti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos vis tiek džiugins ukrainiečius geromis naujienomis iš šios fronto dalies.

Tamaro interviu su Aleksejumi Gomonu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale .

Karo ekspertas pateikė savo vertinimą apie Rusijos ir Ukrainos kariuomenių potencialą: „„Strateginiu ir gal net operatyvinių įgūdžių požiūriu, kai kur rusai šiame kare jus aplenkia, bet taktine prasme, jūsų kariuomenės taktiniai įgūdžiai gerokai lenkia Rusijos. Dabar jūs tuo naudojatės labai sumaniai ir iš tikrųjų, kiek suprantu jūsų politinės vadovybės logiką, dabar jūs bandote daugybę taktinių laimėjimų paversti tam tikra nacionalinio pobūdžio strategine sėkme“.

„Paskutinis žodis Kursko operacijoje dar neištartas ir mūsų laukia tam tikri įvykiai bei tam tikri netikėtumai. Aš manau, kad taip. Yra tam tikros informacijos, įskaitant ir atvirą, kurią teisingai išanalizavus, galima pabandyti padaryti išvadas“, – aiškino Izraelio karininkas.

 

Apie tai, kaip toliau galėtų vystytis įvykiai Kursko kryptimi, Tamaras pasakė: „Nežinau, pažiūrėjus į žemėlapį prašyte prašosi imti visos Rusijos Donecko-Luhansko grupės flangą, nutraukiant logistikos grandines ir geležinkelių tiekimo maršrutus. Štai toks galimas manevras. Manau, kad „katilas“ gautųsi geresnis nei Stalingrado“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(1)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: