„Turime eiti už Volčės upės.“ Jie pradeda (Video)  ()

Yra tik viena išeitis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos pajėgoms bus sunku ilgą laiką išlaikyti pozicijas Pokrovskio rajone šalia Nevelskės, kur priešas bando apsupti Ukrainos kovotojus, sakė Olegas Ždanovas. Yra tik viena išeitis – pasiruošti Ukrainos kariuomenės išvedimui iš pavojingos fronto dalies, kol nekyla grėsmė atsidurti „katile“.

Olego Ždanovo interviu „Kiev 24“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas kalbėjo apie įsibrovėlių planus Donecko kryptimi: „Dabar vyksta įnirtingos kovos už Bažania Perše kiek žinau. Tada jie nori eiti į Bažania Druhe, iki rezervuaro į šiaurę nuo Oleksandropilio. Liks 4 - 5 km. Rusai nori prispausti mūsų kariuomenę. Jiems reikia kažkokios pergalės“.

„Nepavyko jiems su Pokrovsku, nepavyko su Torecku, nepavyko su Časiv Jaru, o karinė vadovybė spaudžia, reikia pranešti Putinui apie savo sėkmę, todėl jie bandys smogti, kad pasiektų bent kažkokį daugiau ar mažiau reikšmingą laimėjimą siekiant pakelti savo armijos kovinę dvasią ir demoralizuoti mūsų kariuomenę“, – aiškino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas.

Tada Olegas Ždanovas paaiškino, ką turi daryti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas, kad būtų išvengta galimos tragedijos prie Nevelskės: „Čia reikia, kad generalinis štabas laiku organizuotų mūsų karių pasitraukimą. Aišku, kad ilgai šios teritorijos išlaikyti negalėsime. Turime eiti už Volčės upės ir pabandyti sulaikyti Rusijos armiją palei šią upę. Beje, rusai nesugriovė nė vieno tilto per Volčės upę. Kodėl? Nes ten budi jų dronai. Kai tik mūsų įranga priartėja prie šių tiltų, jie pradeda „medžioklę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(1)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: