„Pralaužė gynybos liniją.“ Nauja demarkacinė linija (Video)  ()

Neturėtume tikėtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas Dmitrijus Snegiriovas interviu „YouTube“ kanalui „Politeka Online“ teigė, kad šį rudenį neturėtume tikėtis Rusijos ir Ukrainos karo eskalacijos laipsnio sumažėjimo.

„Kažkada padarėme klaidingą apskaičiavimą, manėme, kad po sunkiausių mūšių dėl Avdijivkos rusai padarys veiklos pauzę, bet jie, priešingai, padidino spaudimą ir galiausiai pralaužė mūsų gynybos liniją“, – pažymėjo ekspertas.

Reikia suprasti, kad dabar rusai turi laiko iki JAV prezidento rinkimų, kurie vyks lapkričio 5 d. Per šį laikotarpį okupantai dės maksimalias pastangas, bandydami prasiveržti pro mūsų gynybą ir pasiekti Donecko srities administracines sienas, kad tada pasakytų: „Tai yra status quo ir, tiesą sakant, nauja demarkacinė linija“.

Matyt, Kremlius derybų metu nori užsitikrinti Donecko ir Luhansko sritis, o  dėl Zaporižios ir Chersono sričių pasiūlyti kompromisinį variantą. „Todėl mes nekalbame apie jokį konfrontacijos laipsnio sumažėjimą, be to, kovų intensyvumas Donecko srityje didės“, – prognozavo Snegiriovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(9)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: