[ŽT] Proveržis ir žaibiški smūgiai. „Net baisiausiame sapne niekas nesapnavo“ (Video)  ()

„Supraskite teisingai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai paneigia diktatoriaus Vladimiro Putino teiginius, kad vadinamoji SVO vyksta pagal planą. Radijo „Komsomolskaja pravda“ vedėjas Michailas Timošenko tvirtina, kad 2022 metais Kremlius katastrofiškai suklydo vertindamas situaciją.

Filmuotą medžiagą galima rasti kanale „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Bandydamas pateisinti beveik trejus metus trunkantį karą, propagandistas iš tikrųjų apkaltino Kremlių padarius didžiulę klaidą. Jis tvirtina, kad Rusijos Federacijos karinė-politinė vadovybė planavo staigiai užgrobti Kyjivą, tačiau visavertėms karinėms operacijoms visiškai nesirengė.

„Tai, kur pasuko „speciali operacija“, niekas iš pradžių negalvojo. Kad ji truks beveik trejus metus, net baisiausiame sapne niekas nesapnavo. Kad proveržis ir žaibiški smūgiai link Kyjivo susiformuos kaip fronto linija (kitaip jos negalima pavadinti) su pasitraukimais, atsitraukimais, apsupimais, kontratakomis, prasiveržimais ir t.t. Ir tai, kad frontas trypčioja vietoje, yra suprantama. Supraskite teisingai, niekas trejus metus nesėdi toje pačioje tranšėjoje“, – sakė propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: