„Šachas ir matas visiems.“ Putinas vėl visus pergudravo (Video)  ()

Kremlius kardinaliai keičia savo kalbas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandos retorika dėl vadinamojo „specialiosios operacijos“ ėmė keistis. Rusijos valstybinė televizija netikėtai pareiškė, kad Ukrainos įstojimas į NATO yra palankus Rusijai.

Tokį pareiškimą televizijos kanalo NTV eteryje padarė nuolatinis propagandinių pokalbių laidų dalyvis, Rusijos Šiaurės ir Rytų Europos politinių studijų centro vadovas Aleksandras Sytinas, pranešė Dialog.UA.

Jis pabrėžė, kad dėl karo Ukraina dar ilgai liks Rusijos priešu, nepriklausomai nuo to, ar ji taps Šiaurės Atlanto aljanso ir ES nare, ar ne. Be to, pasak „eksperto“, šie blokai taps atgrasymo priemone Kyjivui.

„Dabar jau nebesvarbu, ar Ukraina įstos į NATO ir ES, ar ne, nes bet kokiu atveju Ukraina artimiausioje numatomoje ateityje bus Rusijos priešas. Ir, beje, jau seniai tikėjau, kad Ukrainos įstojimas į NATO daugeliu atžvilgių ją apribos ir sulaikys. Šiuo metu jos visiškai niekas nevaržo: galima statyti raketas, galima šantažuoti Rusiją“, – sakė A. Sytinas.

Sytino pareiškimą komentavo Rusijos opozicijos „Telegram“ kanalas „Sejatel vetra“.

 

„Šachas ir matas visiems, kurie netikėjo, kad propaganda paaiškins ir pateiks kaip Putino pergalę bet ką. Galiausiai jie pasakys, kad „specialioji operacija“ buvo gudrus planas, kaip tyčia įstumti Ukrainą į NATO, o Putinas vėl visus pergudravo“, – pažymėjo šaltinis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(2)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: