„Diuminas to nenumatė. Gavo smūgį į nugarą“ (Video)  ()

Nesugeba atsispirti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „partizaniniam stiliui“ miškuose.


Ukrainos kariai
Ukrainos kariai
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=869479982031748&set=pcb.869480015365078

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-19 „Diuminas to nenumatė. Gavo smūgį į nugarą“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius iškėlė generolams užduotį iki spalio 1 dienos išvalyti Kursko sritį nuo Ukrainos gynybos pajėgų, tačiau šie planai neįgyvendinami.

„Tulos desantinėms pajėgoms buvo durta į nugarą“, – apie situaciją Kursko srityje pareiškė Nacionalinio saugumo ir gynybos taryba. Ukrainos ginkluotosios pajėgos Kursko srityje sėkmingai demonstruoja rusams, kas yra tikras manevrinis karas. 

Apie tai interviu opoziciniam Baltarusijos šaltiniui NEXTA kalbėjo Kovos su dezinformacija centro prie Ukrainos Saugumo Tarybos (NSDC) vadovas Andrijus Kovalenko. Jis patvirtino, kad Kursko fronte Rusijos kariai dabar koncentruojasi prasiveržimui į Liubimovką.

[EU+Kuponai] Smūgiams atsparios išorinės baterijos, Android vaizdo projektoriai, jump starteriai, el. dviračiai, kolonėlės ir kt. (Video)
3770 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Bakeey“ - 36000 mAh išorinė baterija, atspari smūgiams, įkraunama ir nuo saulės

2) „BlitzWolf BW-V8“ - FHD,  Android 11 vaizdo projektorius

3) „BlitzWolf“ - jump starteris su oro kompresoriumi

4) „DUOTTS C29“ - Technologijos.lt išbandytas aukščiausios klasės el. dviratis: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas

5) „BlitzWolf BW-WA3 Pro“ - labai perkama 120W belaidė kolonėlė

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Jie gavo smūgį į užnugarį Veselės rajone, o kai kurie kariai prie Tiotkino ir Gluškovo vėliau gali atsidurti tam tikruose mini katiluose“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas.

 

Jis patikslino, kad šios teritorijos ypatumai yra naudingi Ukrainos ginkluotosios pajėgoms. Tai miškinga, pelkėta vietovė, kurioje labai patogu vykdyti manevrinį karą.

„Miškingoje vietovėje vyksta manevringas pėstininkų karas, tęsiasi bepiločių orlaivių atakos, bet Rusija labai blogai kovoja.“

Jis patikslino, kad rusai mieliau kariauja apgyvendintose vietovėse, kur gali sėkmingai panaudoti šarvuočius ir lėktuvus. Jie nelabai sugeba atsispirti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „partizaniniam stiliui“ miškuose.

 

Tulos desantininkų pajėgoms dabar buvo įsmeigta į nugarą ir to nenumatė A. Diuminas, kuris dabar vadovauja vadinamajai kovos su terorizmu operacijai. Ir kaip V. Putino asmens sargybinis gali tapti karo strategu? Tik išprotėjusio V. Putino galvoje jis gali būti toks... Prieš spalio 1-ąją rusai išsikėlė tikslą visiškai išlaisvinti Kursko sritį. Tačiau ukrainiečiai įvykdė dar vieną pasienio proveržį. O iki spalio 1-osios jiems niekaip nepasiseks tos užduotys, kurias V. Putinas iškėlė A. Diuminui“, – konstatavo Kovos su dezinformacija centro vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(2)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: